Swedish Derma Medical Center

Vår nytänkande verksamhet finns i både Stockholm och Östergötland.

Certifierade och legitimerade

För oss Swedish Derma Medical Center är det viktigt att alltid ligga i framkant och vara pålästa inom vår bransch och i vårt ämne. Det gör att våra kunder och elever kan lita på att vi erbjuder de bästa behandlingarna och utbildningarna som finns på marknaden just nu.  

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina arbetsområden. Vi på Swedish Derma Medical Center samarbetar även med marknadsledande tillverkare som har likvärdiga värderingar och strävan efter en seriös och reglerad bransch.  

Våra värdegrunder

Kvalitet, Tillgänglighet, Säkerhet, Kundnöjdhet och Naturliga resultat.

Grundkurser & utbildningar

Hos oss hittar du både grundkurser och avancerade utbildningar inom fillers och Botox som ger stora möjligheter både för dig som redan arbetar inom branschen eller för er som vill påbörja en ny karriär inom skönhet. Vi erbjuder kompletta utbildningar för dig som vill bli certifierad injektionsbehandlare.

Hos oss hittar du utbud av grundkurser och avancerade kurser. Observera att alla kurser är möjliga att genomföra separat men att kompletta kurspaket är att föredra för både dig och dina framtida patienter. Alla våra kurser finns tillgängliga i både Stockholm och Norrköping. Finns även möjlighet till delbetalning via klarna. 

Grundkurser Behandlingar

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå